Contacteer ons

Diensten

Voor al uw vragen, verzoeken, suggesties of commentaar, contacteer rechtstreeks per e-mail de betrokkene dienst:

Algemene vragen, Consumenten info@recytyre.be
Partners, Ophalers, Verwerkers partners@recytyre.be
Leden, Importeurs, Exporteurs, Fabrikanten leden@recytyre.be
Ophaalpunten, Verkooppunten, Distributeurs pos.nl@recytyre.be
Landbouwsector agri@recytyre.be
Containerparken, Intercommunale, Gemeentelijke dienst gemeente@recytyre.be
Research & Development rnd@recytyre.be
Overheid, Milieupolitie, Controlediensten gov@recytyre.be
Boekhoudkundige vragen blackbox@recytyre.be

Recytyre vzw
Jules Bordetlaan 164
B - 1140 Brussel
Tel. +32 (0)2 881 11 12
Fax +32 (0)2 70 66 333
Ondernemingsnummer: BE0462934280

Contactpersonen

Chris Lorquet - CEO

Chris Lorquet 2

E-mail chris.lorquet@recytyre.be

Wat meer over Chris…

Na zijn opleiding als grafisch ontwerper ontdekt Chris de arbeidsmarkt dankzij een eerste job als douane declarant. Daar leert hij de basis van transport en logistiek. Bij het wegvallen van de grenzen werkt hij in de afdeling logistiek bij Continental Benelux, een belangrijke bandenfabrikant in België. Hij zal er gedurende 7 jaar werken, o.a. als manager logistiek. Hij zal eveneens verantwoordelijk zijn voor het project van rehabilitatie van de Uniroyal fabriek in Herstal (Luik) tot een regionaal distributiecentrum. Met de bandenproblematiek en logistieke stromen is hij dus sterk vertrouwd.

In 2002 maakt Chris de «move» naar Recytyre en werkt aan het ontwerp en de operationele uitbouw van het Recytyre systeem. Zijn functie houdt o.a. het beheer van de relaties met operatoren en regionale overheden in. Hij is verantwoordelijk voor de externe partnerships (audits, communicatie, strategische projecten), alsook voor IT ontwikkeling.

Naast gelukkige papa van 4 kinderen, is Chris een freak van de « cucina italiana » (zijn vriendin komt uit Sicilië) en design, een muziekfanaat en is altijd op zoek naar de laatste gadgets en hypes.

Bruno Van Damme - COO

Bruno Van Damme

E-mail

bruno.vandamme@recytyre.be

Wat meer over Bruno…

Na zijn studies T.E.W. ging Bruno aan de slag in de automotive-sector, de eerste paar jaar in de rental-branche. Nadien vervulde hij over een periode van 15 jaar commerciële managementfuncties bij de invoerders van FCA, Daewoo en Mazda.

Nadien lanceerde hij als Sales & Network Manager, samen met een fantastisch team, op succesvolle wijze Kia Motors Belgium  op de Belgische en Luxemburgse markt  en bouwde het gedurende 8 jaar, samen met een kwaliteitsvol netwerk van verkoops- en servicepunten, verder uit tot een van de snelste groeiers op de Belgische markt.

Na enkele missies bij  o.a. General Lease, Rent A Car en Alcopa, vervoegde hij in december 2014 Recytyre als  C.O.O. en leidt hij de coördinatie van heel het operationele gebeuren stroomafwaarts (van inzameling tot verwerking) in goede banen.

Hij vertoeft heel graag aan de kust samen met familie en vrienden. Dat hij graag zwemt, zeilt en windsurft zal hier dus wel niet vreemd aan zijn.

Christian Van Nieuwenborgh - CFO

Christian Van Nieuwenborgh 2

E-mail christian.van.nieuwenborgh@recytyre.be

Wat meer over Christian...

Mede door zijn ervaring opgedaan in diverse economische domeinen, is Christian gepassioneerd door de cijfers.

Christian bekleedt, na zijn studies als handelswetenschapper en een specialisatie in accounting, de functie van Financieel verantwoordelijke binnen verschillende sectoren: account outsourcing, public relations, verkoop van grote distributie, pharmaceutische industrie en tenslotte de fascinerende wereld van het witte doek, waar hij erin slaagde vertrouwd raakte met het Amerikaans systeem.

Ondanks het feit dat Christian en zijn zoon beiden al lang gepassioneerd zijn door auto's en autosport, was een job in de bandenwereld - en in de automobielindustrie in het algemeen - een ontdekking.

Christian spendeert zijn vrije tijd graag met zijn twee kinderen. Hij houdt eveneens van lectuur, muziek en film. Vanaf het ogenblik dat de eerste zonnestralen opduiken, trekt Christian zijn wandelschoenen aan of maakt hij urenlange fietstochten. Gezien zijn sportieve aard, maken ook volleybal en tennis deel uit van zijn vrije tijd.

Françoise Vanvyve - Office Management

Françoise Vanvyve 2

E-mail

fvanvyve@recytyre.be

Wat meer over Françoise...

Françoise, ons administratief epicentrum, werkte bijna 20 jaar in de verzekeringssector, en bracht intussen ook 2 zonen groot. Nadien was ze o.a. geruime tijd actief bij een keten van sportwinkels als administratief bediende, om in 2011 de Recytyre-stam te vervoegen. Bij Recytyre is zij meestal het eerste aanspreekpunt, en bijgevolg van vele markten thuis.

Haar vrije momenten zijn rijkelijk gevuld met haar inzet voor de voetbalclub van haar thuisbasis, waar ze zich bij de thuiswedstrijden uitslooft om de VIP's een aangename namiddag te bezorgen in de business-seats. Dat doet zij in feite ook elke dag bij Recytyre voor ons, zij het dan in onze office-seats. Zij pikt ook graag een film of een reisje mee.

Wouter Muësen - Conversations

Wouter Muësen 2

E-mail

wouter.muesen@recytyre.be

Wat meer over Wouter….

Communicatie is zowat de rode draad in de loopbaan van Wouter. Tijdens zijn communicatiestudies schreef hij al freelance voor een krantengroep. Na zijn legerdienst (als militair reporter) werkte hij o.a. bij een media-onderzoeksbureau, een uitgeverij en een reclamebureau, om nadien gedurende 13 jaar mee te werken aan de uitbouw van Fost Plus, erkend organisme voor huishoudelijk verpakkingsafval. Daar leerde hij, als verantwoordelijke voor de marketing & communicatie-afdeling, zijn volk afval sorteren.

In zijn vrije tijd is hij een veelvraat van alles wat de moeite is om gelezen te worden. Verder is hij actief in een basketbalclub, waar zijn beide zonen trouwens ook spelen. Maar vooral is hij een chauvinistische Antwerpenaar die als stadsgids ook anderen probeert te overtuigen van die afwijking.

Martine D'Hondt - Members

Martine D'Hondt 2

E-mail martine.dhondt@recytyre.be

Wat meer over Martine...

Zij is een contact- en communicatievaardige persoon die ervan houdt haar klanten optimaal te helpen. Haar ervaring is breed, van directie-assistentie over HR tot consultancy. En dat laatste is echt haar ding. Zij denkt met plezier terug aan Recupel waar ze gedurende 5 jaar een identieke rol vervulde als die bij Recytyre nu, nl. het bijstaan van onze leden bij de vervulling van hun wettelijke verplichtingen.

Haar vrije tijd gaat naar haar 2 kinderen. Ze houdt ook van schoonheid en lekker eten, twee elementen die ze vooral terugvindt in Frankrijk en Italië. Tenslotte ontdekt ze regelmatig, met haar sympathieke wandelclub, stukjes onbekend België.

Frédéric Masson - Merchandising

E-mail

frederic.masson@recytyre.be

Bartel Vanderhaeghen - ICT Coordination

Bartel Vanderhaeghen 2

christian.van.nieuwenborgh@recytyre.be
Wat meer over Christian...
E-mail bartel.vanderhaeghen@recytyre.be

Wat meer over Bartel...

Bartel begon zijn loopbaan bij een koerierbedrijf, dat hij ook een tijd zelf runde. Vanuit de beroepspraktijk evolueerde hij geleidelijk richting IT, en zo kwam hij bij IBM terecht, waar hij 12 jaar bleef. Na een korte passage langs een Japanse multinational vervoegde hij de Recytyre-stam als ICT-coördinator.

Als vader van 4 kinderen (tussen 22 en 11 jaar) is vrije tijd een relatief begrip. Toch probeert hij zijn conditie op peil te houden door geregeld wat te lopen of te fietsen, en wekelijks nog een partijtje te voetballen. En naast zijn dagelijkse verplaatsing naar Brussel, rijdt hij geregeld ook voor het plezier wat rond op z'n moto.

Steven Bastiaens - Logistics

Steven

E-mail steven.bastiaens@recytyre.be

Wat meer over Steven...

Logistiek zit Steven in het bloed. Na zijn studies bedrijfsmanagement ging hij in de Antwerpse haven aan de slag in de expeditiesector. Nadien trok hij meer landinwaarts en maakte kennis met het management van heel de keten, van warehousing over transport tot costumer-service. Bij Recytyre houdt hij zich  bezig met de coördinatie en controle van heel het logistieke gebeuren achter het systeem.

Deze vader van 2 jonge kinderen is een handige doe-het-zelver in huis, maar hij houdt er evenzeer van er met het gezin tussenuit te trekken met rugzak en tent. Een zuiders of exotisch etentje slaat hij niet af en hij is ook een groot liefhebber van fantasy-literatuur.

Patrick Gatz - Retail

Patrick Gatz 2

E-mail patrick.gatz@recytyre.be

Wat meer over Patrick...

Het grootste gedeelte van zijn professionele leven werkte Patrick bij één van de grote bandenproducenten, waar hij diverse commerciële functies uitoefende.

Later verdiepte hij zijn technisch-commerciële competenties in de staalindustrie als verantwoordelijke voor de Duitse markt.

Gepokt en gemazeld door deze opeenvolgende ervaringen, vervoegde hij het Recytyre-team om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een sector die hem vertrouwd is.

In z'n vrije tijd maakt hij graag een natuurwandeling, pikt hij graag een goede film mee of luistert hij naar muziek.

David Marcelis - Field Support

David Marcelis 2

E-mail david.marcelis@recytyre.be

Wat meer over David…

Na een  opleiding in de automechanica kwam David al snel terecht in de automotive-sector, waar hij technisch-administratieve functies bekleedde bij o.a. een garage, een belangrijke invoerder, een leasingbedrijf en een gespecialiseerd consultancy-bureau. Deze ervaring zal hem van pas komen als field support bij Recytyre, waarbij hij voor de nodige operationele ondersteuning zal zorgen bij logistieke- of valorisatieprojecten.

Zijn twee jonge zonen slorpen uiteraard een belangrijk deel van z'n vrije tijd op, maar als hij een gaatje vindt, trekt hij graag met zijn (geluidsarme) enduromotor of gewoon te voet de natuur in.

Anne-Caroline Kurth - In-house Counsel

Anne-Caroline Kurth

E-mail anne.caroline.kurth@recytyre.be

Wat meer over Anne-Caroline…

Anne-Caroline is afkomstig uit de Oostkantons, maar woont al sinds meer dan 15 jaar in het Brusselse. Met een opleiding als juriste werkte ze en tijdje als advocate in een bekend advocatenbureau om daarna aan de slag te gaan als bedrijfsjuriste bij een belangrijk retailer. Vóór haar overstap naar Recytyre, was ze ook nog enkele jaren actief als onderhandelaar met de diverse overheden bij een groot energiebedrijf. Bij Recytyre zal al die rijke en diverse ervaring kunnen inzetten als In-house Counsel.

Twee jonge kinderen weerhouden haar er niet van nog tijd over te houden voor actieve en passieve muziekbeleving (wij wachten met spanning op een eerste vioolconcerto van Anne-Caroline tijdens onze middagpauze), en het motto "een gezonde geest in een gezond lichaam" past ze consequent toe door regelmatig te fietsen en te zwemmen.


checkin-blue